Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Brandart Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Creare Logo, Brand, Naming, Corporate identity, Slogan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nume de brand

Crearea unui nume de brand sau a denumirii unui produs sau serviciu prin identificarea acelui format verbal care sa-l faca eligibil pentru a putea genera notorietate in piata.

In aceasta etapa se constituie toate variabilele de comunicare care alcatuiesc nota distincta ce il vor face apt pentru a putea purta dupa caz si o dimensiune vizuala.

Dupa caz se poate realiza un slogan sau mesaj care sa sustina sau sa completeze numele de brand.

Alegerea numelui unui brand reprezinta o etapa cheie si face obiectul unor specialisti in domeniul lingvistic si legislativ, care pot asigura prin experienta lor solutiile pragmatice necesare actului de inregistrare si protectie la nivel european.

Deasemenea baza noastra de date completata saptamanal cu ultimele evolutii in acest domeniu, va va oferi o imagine completa, va va ajuta sa intelegeti cum functioneaza de fapt acest proces creativ, si care ii sunt valorile si limitele.

Logoul si Identitatea vizuala
Simbolul vizual care se constituie intr-un logo va sta la baza crearii identitatii vizuale care va reprezenta setul de instructiuni destinate unui manual coerent.

Acesta ar urma sa contina fie dimensiunea minimala, fie pe cea extinsa si va cuprinde toate instructiunile necesare.

Uzual logo-ul va fi mentionat vizual pe cartea de vizita, foaia cu antet, factura personalizata, stampila, plic, mapa, cover CD dar poate fi extins pe o multitudine de suporti de comunicare detaliati la capitolele care urmeaza.

http://www.brandart.ro/oferta-brandart
Din Gura in Gura