Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Brandart Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Design de produs

Ce forma trebuie sa aiba produsul dvs., si ce solutii tehnologice exista pentru a putea fi realizat? Care este materialul cel mai adecvat si ce modalitati de inchidere, imprimare sau stocare le recomanda piata ? Indiferent de cat de bine sunteti informati, designul de produs evolueaza cu viteza iar numarul mare de actori preocupati de ameliorarea propriilor produse complica si mai mult situatia.

Forma, culoarea, textura, locul de dispunere al informatiei, originalitatea, ergonomia, posibilitatile de stocare, expunerea, piata careia ii este destinat, concurenta, costurile si rezistenta la schimbare sunt o parte din problemele pe care le implica designul de produs. El se aplica si la mobilier, obiecte de uz casnic, electronice, confectii si incaltaminte, elemente decorative, sticla, ceramica, metal, automobile, echipamente industriale, aeronautica , medicina si multe altele.

Practic nu exista zona care sa nu fie prezent, iar Brandart are posibilitatea de a proiecta pentru dvs. Solutii originale si la preturi accesibile. Imediat ce solutia a fost acceptata va putem oferi tot sprijinul nostru in vederea protectiei drepturilor de proprietate intelectuala pentru ca produsul realizat sa nu poata fi piratat.
Din Gura in Gura